Rum Spirits and Raisins
Rum Raisins
All Purpose Flour+ Sesameoil+ Maple Sugar+ Baking Powder+ Salt
After adding Rum Raisins
Adding Almond Milk
Rolling Pin, Wad of Flour and Skepper
Expanding by Rolling Pin
Cutting by Skepper
Folding cut Dough
Expanding by Rolling Pin again
Die Cutting
Baking in Gas Oven of 200℃ for 15 min.
After baking
Rum Raisins Scone
本日は来客があり、もてなしにラムレーズンスコーンを作った。
まずは先日購入したラム酒でレーズンを漬け、ラムレーズンを作った。そしていつもの方法で生地を作る。
大豆アレルギーの孫にも送るため豆乳は使わず、アーモンドミルクを使った。
午後から、お茶を飲みながらこのスコーンを食べた。ラム酒の味が浸みこみ、大変美味しかった。
スコーンに ラム酒を入れて 旨味ます
(スコーンに ラムしゅをいれて うまみます)
孫にも送ったが、アルコール分は飛んでいることから、喜んでたべてくれるものと思う。
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